Λάβετε υπόψη σας ότι τα χρώματα ενδέχεται να διαφέρουν λόγω ρύθμισης της οθόνης σας. Οι φωτογραφίες των προϊόντων απεικονίζουν το σχέδιο του προϊόντος και όχι απόλυτα τα χρώματα!

All Around Deco Ρολοκουρτίνα

Ευρωπαικά υφάσματα υψηλών προδιαγραφών ιδανικά για κάθε οικιακό και επαγγελματικό χώρο! Οι ρολοκουρτίνες All Around Deco κατασκευάζονται κατά παραγγελία στα μέτρα σας. Οι έμπειροι τεχνίτες μας μπορούν να σας παρέχουν υπηρεσίες επιμέτρησης και τοποθέτησης στο χώρο σας.
Κωδικός : XA-4681
  • Διαθεσιμότητα Κατόπιν Παραγγελίας
  • Χρόνος Παράδοσης 10-12 Εργάσιμες ημέρες
  • Τύπος Ρολλερ Μερικής Συσκότισης
  • Χρώμα Καφέ
  • Σχέδιο Ρίγες
  • Διαστάσεις Επιθυμητές Διαστάσεις
Τιμή ανά τ.μ.

62.95 €

59.95 €

Τιμή βάσει διαστάσεων

Availability: Αμεσα διαθέσιμο

Στα καταστήματα: 62,95 €

Special Price 59,95 €

Η τιμή συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ, δεν συμπεριλαμβάνει κόστος αποστολής

* Υποχρεωτικά Πεδία

All around Deco
Δείτε προϊόντα από τον ίδιο κατασκευαστή

All around Deco

Περιγραφή

Οι χειροκίνητες ρολοκουρτίνες συνοδεύονται από απλούς ή ενισχυμένους μηχανισμούς αλυσίδας (ή ελατηρίου) , ενώ οι ηλεκτροκίνητες διατίθενται σε διάφορους μηχανισμούς όπως somfy με 5ετής εγγύηση, μπαταρίας, ενσύρματοι και ασύρματοι.Σας παρέχουμε αμέτρητες δυνατότητες στην επιλογή της ποιότητας του υφάσματος αλλά και οι διαστάσεις της διαμέτρου του σωλήνα μπορούν να ανταποκριθούν σε όλες τις απαιτήσεις. Επιλέξτε τις διαστάσεις και τα χρώματα που ταιριάζουν στην αισθητική σας. Προσοχή! Το ύφασμα είναι 4,5 cm μικρότερο από το μηχανισμό για τεχνικούς λόγους.Ελάχιστη χρέωση: φάρδος 1m, ύψος 1m.

Προδιαγραφές Υφάσματος

Προδιαγραφές Υφάσματος