3 Είδος(η)

ανα σελίδα

Αναρωτιέστε πως θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τα υφάσματα επίπλωσης στο σπίτι σας, στον χώρο εργασίας; Πολύ εύκολα μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε Καναπέδες, καρέκλες και σε άλλα έπιπλα του χώρου σας που έχουν υποστεί μέτριες φθορές και να τα κάνετε αγνώριστα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα υφάσματα επίπλωσης όχι μόνο για να επιδιορθώσετε ζημίες αλλά και για να βελτιώσετε την αισθητική του χώρου σας.

Κατά την αγορά υφασμάτων επίπλωσης, πρέπει να γνωρίζετε πως όσο μεγαλύτερο είναι το πλήθος των νημάτων που έχει το ύφασμα επίπλωσης τόσο πιο ανθεκτικό θα είναι και τόσο πιο σωστά θα εφαρμόσει στο έπιπλο που θα το χρησιμοποιήσετε. Το πλήθος των νημάτων αναφέρεται στα προϊόντα σαν αριθμός από ίνες ανά τετραγωνική ίντσα του υφάσματος. Και αυτό θα είναι το σημείο αναφοράς για την σωστή επιλογή υφάσματος επίπλωσης.

Read More
Πώς να επιλέξω την κατάλληλη ταπετσαρία

Η εταιρεία μας διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από ταπετσαρίες τοίχου ώστε να επιλέξετε το σχέδιο και την απόχρωση που ταιριάζει καλύτερα στο χώρο σας, ενώ οι εξειδεικευμένοι συνεργάτες μας θα σας συμβουλέψουν καταλλήλως για να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα!

Read More
Posted in Προτάσεις Αγοράς By Studio 360 Dorkofikis
Γιατί ταπετσαρία και όχι βάψιμο;

Η τάση στη διακόσμηση τα τελευταία χρόνια προστάζει ταπετσαρία! Η ανοδική πορεία της ταπετσαρίας οφείλεται στην δυναμική επιστροφή της με υλικά κατασκευής νέας τεχνολογίας, μοντέρνες υφές και εύκολες μεθόδους τοποθέτησης.

Read More
Posted in Προτάσεις Αγοράς By Studio 360 by Dorkofikis

3 Είδος(η)

ανα σελίδα