10 Είδος(η)

ανα σελίδα

Όταν αντικρύζουμε μια ριγέ ταπετσαρία δεν μπορούμε να μην εντυπωσιαστούμε! Δίνουν ύψος στο χώρο μας εάν τοποθετηθούν κάθετα ή μήκος εάν τοποθετηθούν οριζόντια. Αδιαμφησβήτητα όμως αποτελούν ένα σημείο αναφοράς για οποιοδήποτε χώρο και δίνουν έντονο χαρακτήρα στους τοίχους μας.

Read More

Οι φωτοταπετσαρίες αποτελούν μια πολύ απλή, δημιουργική και οικονομική λύση για να διακοσμήσετε το χώρο σας. Είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για όσους δεν θέλουν να δαπανούν χρήματα για ακριβά έργα τέχνης ή ταπετσαρίες. Παράλληλα είναι ο καλύτερος τρόπος για να ικανοποιήσουμε εύκολα τα γούστα μικρών και μεγάλων ανανεώνοντας το σπίτι ή το γραφείο .

Read More

Οι ταπετσαρίες χρησιμοποιούνται πολλά χρόνια τώρα έτσι ώστε να προσδώσουν  υφή και προσωπικότητα σε ένα χώρο. Ωστόσο η συνεχής ανάπτυξη του συγκεκριμένου είδους διακόσμησης δημιούργησε μια νέα δυνατότητα. Αυτή της ψηφιακής εκτύπωσης σε υλικό ταπετσαρίας στις δικές σας διαστάσεις.

Read More

Όταν πρόκειται για παράθυρα, τα ρόμαν αποτελούν  την ιδανική λύση. Είναι ιδιαίτερα , με εξαιρετικό design και προσφέρουν και την απαραίτητη πάντα σκίαση. Οι επιλογές σε σχέδια και χρώματα είναι αμέτρητες και μπορούν να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα με επιτυχία!

Read More

Επιστροφή στη φύση!!

27/06/2019 3:36 μ.μ.

Έχουμε φτάσει στην εποχή που η ανανέωση του χώρου μας είναι επιτακτική ανάγκη έτσι ώστε να νιώσουμε το καλοκαίρι και στο σπίτι μας. Και τι καταλληλότερο για να αλλάξουμε διάθεση από το να ανανεώσουμε τους τοίχους με εντυπωσιακές ταπετσαρίες .Ένα από τα μεγαλύτερα trends στην διακόσμηση αποτελεί το  τροπικό στυλ . Μία τάση με έντονα  εξωτικό , χαλαρωτικό αλλά και πολύπλευρο χαρακτήρα.

Read More

Η διακόσμηση του παιδικού δωματίου δεν αποτελεί πάντα την πιο εύκολη διαδικασία. Θέλουμε να δημιουργήσουμε έναν χώρο που να αποπνέει ηρεμία και ταυτόχρονα να εντείνει τη δημιουργικότητα των παιδιών. Χρώματα και σχήματα είναι απαραίτητα συστατικά για τη διαμόρφωση του χώρου. Η ταπετσαρία γίνεται ένα χρήσιμο εργαλείο για να μεταμορφώσει το δωμάτιο σε ένα μαγικό σύμπαν όπου τα παιδιά μπορούν να παίξουν και να μάθουν. Ποια είναι η σωστή ταπετσαρία όμως για να διακοσμήσετε το δωμάτιο των παιδιών;

Read More

Το διπλά roller έχουν σχεδιαστεί  για να παρέχουν ιδιωτικότητα αλλά και τη δυνατότητα να ρυθμίζετε ανάλογα με τις ανάγκες σας το φως που μπαίνει στο χώρο . Η κατασκευή τους αποτελείται από εναλλάξ οριζόντιες λωρίδες οι οποίες είναι διαφανείς και συσκότισης  και σας δίνουν τη δυνατότητα με τη χρήση του χειριστηρίου να ρυθμίζετε εσείς το φως που θα μπαίνει στον χώρο. Επί της ουσίας έχετε δύο ρολοκουρτίνες σε μία.

Read More
Posted in Προτάσεις Αγοράς By Georgios Dorkofikis

Η εταιρεία μας διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από ταπετσαρίες τοίχου ώστε να επιλέξετε το σχέδιο και την απόχρωση που ταιριάζει καλύτερα στο χώρο σας, ενώ οι εξειδεικευμένοι συνεργάτες μας [...]

Read More
Posted in Προτάσεις Αγοράς By Studio360

Η τάση στη διακόσμηση τα τελευταία χρόνια προστάζει ταπετσαρία! Η ανοδική πορεία της ταπετσαρίας οφείλεται στην δυναμική επιστροφή της με υλικά κατασκευής νέας τεχνολογίας, μοντέρνες υφές και εύκολες μεθόδους τοποθέτησης. [...]

Read More
Posted in Προτάσεις Αγοράς By Studio360

Αναρωτιέστε πως θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τα υφάσματα επίπλωσης στο σπίτι σας, στον χώρο εργασίας; [...]

Read More

10 Είδος(η)

ανα σελίδα