Η διακόσμηση του παιδικού δωματίου δεν αποτελεί πάντα την πιο εύκολη διαδικασία. Θέλουμε να δημιουργήσουμε έναν χώρο που να αποπνέει ηρεμία και ταυτόχρονα να εντείνει τη δημιουργικότητα των παιδιών. Χρώματα και σχήματα είναι απαραίτητα συστατικά για τη διαμόρφωση του χώρου. Η ταπετσαρία γίνεται ένα χρήσιμο εργαλείο  για να μεταμορφώσει το δωμάτιο σε ένα μαγικό σύμπαν όπου τα παιδιά μπορούν να παίξουν και να μάθουν. Ποια είναι η σωστή ταπετσαρία όμως για να διακοσμήσετε το δωμάτιο των παιδιών;

Το πρώτο βήμα είναι να κατανοήσουμε την προσωπική άποψη του παιδιού μας.Εκτός από τις προσωπικές προτιμήσεις τα χρώματα είναι ένα εξίσου σημαντικό ζήτημα. Τα παστέλ  χρώματα είναι τα πιο κατάλληλα για ένα βρεφικό δωμάτιο. Ενώ έντονα πιο pop χρώματα ταιριάζουν άψογα και σε εφηβικά δωμάτια.

Παρακάτω θα βρείτε μερικές από τις προτάσεις σε ταπετσαρία που θα μπορούσαν να συνθέσουν το παιδικό δωμάτιο των ονείρων σας.

All Around Deco Kids Stories

Βγείτε στη ζούγκλα και ψάξτε για άγρια ζώα. Ανεβείτε σε δέντρα, μετρήστε αστέρια, πετάξτε στο διάστημα και ονειρευτείτε. Γίνε φίλος με σκύλους και κουνέλια. Όποια και αν είναι η ιστορία που θέλετε, θα τη βρείτε σε αυτή τη σειρά. Η συλλογή καλλιεργεί τη δημιουργικότητα και μετατρέπει κάθε παιδικό δωμάτιο σε περιπέτεια. Χαριτωμένο και σύγχρονο με το Kids Stories είναι εύκολο να συνδυάσετε σχέδια με τις αντίστοιχες μονόχρωμες ταπετσαρίες δίνοντας στα παιδιά σας  το χώρο που ονειρεύονται. Πέρα από τις ταπετσαρίες στη συλλογή αυτή θα βρείτε και όμορφα πανελ με ολόκληρες παραστάσεις που θα εντυπωσιάσουν.

https://www.dorkofikis.gr/el/manufacturers/all-around-deco-wallpapers/kids-stories

 Fantasy Deco

Το βιβλίο Fantasy Deco διαθέτει ταπετσαρίες τοίχου και υφάσματα διακοσμημένα με τους γνωστούς ήρωες της Disney! Διακοσμήστε το παιδικό δωμάτιο με ήρωες από τις ταινίες Dumbo, Winnie the Pooh, The Lion King, Micky, Frozen καθώς και τις πριγκίπισσες της Disney! Οι ταπετσαρίες συνδυάζονται άψογα με τα υφάσματα της ίδιας συλλογής , και προσφέρουν σε  κάθε παιδικό δωμάτιο μια χαρούμενη και παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα.

https://www.dorkofikis.gr/el/manufacturers/rasch-textil-wallpapers/fantasia

Jack N Rose Junior

Φέρτε έναν αέρα ανανέωσης στο δωμάτιο των παιδιών σας με τα σχέδια και τα χρώματα της συλλογής "Jack'n Rose Junior" της Grandeco. Η συλλογή αποτελείται από ταπετσαρίες με φωτεινά μοτίβα ή μονόχρωμες σε παστέλ αποχρώσεις και  είναι ιδανική λύση  για παιδιά κάτω των 12 ετών.

https://www.dorkofikis.gr/el/manufacturers/grandeco-wallpapers/jack-n-rose

Marvel Φωτοταπετσαρίες

Για τους μικρούς μας ήρωες αλλά και για τους λίγο μεγαλύτερους υπάρχει η επιλογή της φωτοταπετσαρίες με ήρωες της Marvel και όχι μόνο !!

https://www.dorkofikis.gr/el/poster-panel/kids-photomurals/marvel-heroes