2 Είδος(η)

ανα σελίδα

Αναρωτιέστε πως θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τα υφάσματα επίπλωσης στο σπίτι σας, στον χώρο εργασίας; Πολύ εύκολα μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε Καναπέδες, καρέκλες και σε άλλα έπιπλα του χώρου σας που έχουν υποστεί μέτριες φθορές και να τα κάνετε αγνώριστα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα υφάσματα επίπλωσης όχι μόνο για να επιδιορθώσετε ζημίες αλλά και για να βελτιώσετε την αισθητική του χώρου σας.

Κατά την αγορά υφασμάτων επίπλωσης, πρέπει να γνωρίζετε πως όσο μεγαλύτερο είναι το πλήθος των νημάτων που έχει το ύφασμα επίπλωσης τόσο πιο ανθεκτικό θα είναι και τόσο πιο σωστά θα εφαρμόσει στο έπιπλο που θα το χρησιμοποιήσετε. Το πλήθος των νημάτων αναφέρεται στα προϊόντα σαν αριθμός από ίνες ανά τετραγωνική ίντσα του υφάσματος. Και αυτό θα είναι το σημείο αναφοράς για την σωστή επιλογή υφάσματος επίπλωσης.

Read More

Πώς να αξιοποιήσετε την ταπετσαρία που σας περίσσεψε;

Εάν σας περίσσεψε ταπετσαρία από την τελευταία τοποθέτηση ή θέλετε να ανανεώσετε να έπιπλα σας γρήγορα και οικονομικά, σας έχουμε την ιδανική λύση!

Παρακάτω θα βρείτε εναλλακτικές ιδέες για να διακοσμήσετε ντουλάπες, κομοδίνα ακόμη και παραβάν..και το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!

Read More
Posted in Iδέες Διακόσμησης By Studio 360 Team

2 Είδος(η)

ανα σελίδα