Οι ταπετσαρίες χρησιμοποιούνται πολλά χρόνια τώρα έτσι ώστε να προσδώσουν  υφή και προσωπικότητα σε ένα χώρο. Ωστόσο η συνεχής ανάπτυξη του συγκεκριμένου είδους διακόσμησης δημιούργησε μια νέα δυνατότητα. Αυτή της ψηφιακής εκτύπωσης σε υλικό ταπετσαρίας στις δικές σας διαστάσεις.

https://www.dorkofikis.gr/el/shutterstock/index/list

Γιατί λοιπόν να επιλέξουμε μια εκτύπωση αντί για μια απλή ταπετσαρία?

 1. Είναι πραγματικά εντυπωσιακές

Οι περισσότεροι από εμάς όταν πρόκειται για τη διακόσμηση του χώρου μας θέλουμε να αποφύγουμε κάτι τυποποιημένο και να εντυπωσιάσουμε ξεφεύγοντας από τα συνηθισμένα. Προτιμούμε κάτι μοναδικό και εξατομικευμένο, χαρακτηριστικά  που βρίσκουμε στις ψηφιακές εκτυπώσεις.Η συγκεκριμένη επιλογή μας επιτρέπει περισσότερα περιθώρια δημιουργικότητας καθώ μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε εκατομμύρια θέματα έτσι ώστε να κοσμήσουμε τους τοίχους μας.

 2. Είναι ακριβώς φτιαγμένες για τον χώρο σας.

Οι εκτυπώσεις είναι πάντα κατόπιν παραγγελίες και custom made στα μέτρα του πελάτη. Το θέμα και οι διαστάσεις είναι δική σας επιλογή και τίποτα απολύτως δεν προχωρά εάν δεν επιβεβαιώσετε εσείς τη μακέτα που παρέχεται πάντα από το κατάστημά μας. Ετσι έχετε τον απόλυτο έλεγχο προς το τελικό αποτέλεσμα.

3. Μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας σχέδια

Εκτός από τις εκατομμύρια φωτογραφίες που είναι διαθέσιμες προς εκτύπωση ,μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας εικόνα προς εκτύπωση ή όσον αφορά τις επιχειρήσεις και τα καταστήματα μπορούμε να τυπώσουμε το logo σας στις διαστάσεις που επιθυμείτε με μόνη προϋπόθεση η εικόνα να είναι υψηλής ποιότητας, καθώς οποιαδήποτε «ανωμαλία» της εικόνας θα είναι ορατή και στην εκτύπωση.

4. Υπάρχει τεράστια ποικιλία σε υλικά

Οι περισσότερες ψηφιακές εκτυπώσεις πραγματοποιούνται σε υλικό ταπετσαρίας .Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε εσείς την ποιότητα του υλικού που θα τυπώσετε ανάλογα με τις ανάγκες του χώρους. Για οικιακή χρήση προτείνονται ποιότητες όπως το vinyl ή το non woven .Ενώ για καταστήματα και χώρους με περισσότερη χρήση επαγγελματικές βαριά πλενόμενες ταπετσαρίες. Το υλικό που θα επιλέξετε είναι και αυτό που καθορίζει το τελικό κόστος.

Εκτός από υλικό ταπετσαρίες μπορείτε να επιλέξετε να εκτυπώσετε σε καμβά δημιουργώντας τον δικό σας πίνακα. Ή ακόμα και σε πανί ρόλερ διακοσμώντας και τα παράθυρα σας με δημιουργικά και ευφάνταστα σχέδια λύνοντας ταυτόχρονα και οποιοδήποτε θέμα σκίασης έχετε.

 

 

https://www.dorkofikis.gr/el/blinds-curtains-rods/shadow/roller/digital-print

Τολμήστε δημιουργικά στην διακόσμηση του χώρου σας με ονειρικές εκτυπώσεις και δεν θα χάσετε!!