Το διπλά roller έχουν σχεδιαστεί  για να παρέχουν ιδιωτικότητα αλλά και τη δυνατότητα να ρυθμίζετε ανάλογα με τις ανάγκες σας το φως που μπαίνει στο χώρο . Η κατασκευή τους αποτελείται από εναλλάξ οριζόντιες λωρίδες οι οποίες είναι διαφανείς και συσκότισης  και σας δίνουν τη δυνατότητα με τη χρήση του χειριστηρίου να ρυθμίζετε εσείς το φως που θα μπαίνει στον χώρο. Επί της ουσίας έχετε δύο ρολοκουρτίνες σε μία.

Πέρα από τα κλασικά “zebra roller” που σχεδιαστικά αποτελούνται από οριζόντιες ρίγες , πλέον μπορούμε να βρούμε διπλά ρολερ σε 3d σχέδια που θα δώσουν ακόμα περισσότερο design στον χώρο σας εξυπηρετώντας ταυτόχρονα όλες τις λειτουργικές ανάγκες που μπορεί να απαιτούμε από μια ρολοκουρτίνα σκίασης.

Ταιριάζουν άψογα σε κάθε χώρο του σπιτιού αλλά και σε χώρους εργασίας. Είναι μια επιλογή που θα σας αποζημιώσει αισθητικά και ποιοτικά.

Στο www.dorkofikis.gr θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα διπλών ρόλερ που θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας και ταυτόχρονα θα καταπλήξουν διακοσμώντας τον χώρο σας με εντυπωσιακά σχέδια!

https://www.dorkofikis.gr/el/blinds-curtains-rods/shadow/double-roller