Οι φωτοταπετσαρίες αποτελούν  μια πολύ απλή, δημιουργική και οικονομική  λύση για να διακοσμήσετε το χώρο σας. Είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για όσους δεν θέλουν να δαπανούν χρήματα για ακριβά έργα τέχνης ή ταπετσαρίες. Παράλληλα είναι ο καλύτερος τρόπος για να ικανοποιήσουμε εύκολα τα γούστα μικρών και μεγάλων ανανεώνοντας το σπίτι ή το γραφείο .

https://www.dorkofikis.gr/el/poster-panel

 

Τα posters αποτελούν ολόκληρες παραστάσεις εικόνων σε συγκεκριμένες διαστάσεις  και τα σχέδια τους ποικίλουν . Από παιδικές φωτοταπετσαρίες με ήρωες της marvel ή της Disney , μέχρι μαγευτικά φυσικά τοπία και παραστάσεις πόλεων.https://www.dorkofikis.gr/el/poster-panel/kids-photomurals

 

 Πέρα από την οικονομική τους φύση έχουν ακόμα ένα πλεονέκτημα. Οι φωτοταπετσαρίες είναι εξαιρετικές για τη δημιουργία μιας άνετης, χαλαρωτικής ατμόσφαιρας. Ταιριάζουν άψογα σε σύγχρονο εσωτερικό χώρο και δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από  έργα τέχνης και τοιχογραφίες.https://www.dorkofikis.gr/el/poster-panel/posters

 

Η ποικιλία των μοτίβων είναι απόλυτα κατάλληλη για τη διακόσμηση μεγάλων τοίχων προσδίδοντας βάθος και ύφος σε οποιοδήποτε χώρο και να τοποθετηθούν. 

Η εφαρμογή τους είναι σχετικά εύκολη διαδικασία ,εάν επιλέξετε να κάνετε την τοποθέτηση εσείς .Οδηγίες για την τοποθέτηση μπορείτε να δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο.

https://www.youtube.com/watch?v=DpETf8KTsF4