Όταν πρόκειται για παράθυρα, τα ρόμαν αποτελούν  την ιδανική λύση, είναι ιδιαίτερα, με εξαιρετικό design και προσφέρουν και την απαραίτητη πάντα σκίαση. Οι επιλογές σε σχέδια και χρώματα είναι αμέτρητες και μπορούν να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα με επιτυχία!Τα ρόμαν διαθέτουν μηχανισμό που μαζεύει το ύφασμα σε πιέτες προς τα επάνω ανάλογα με το φως που θέλετε να επιτρέψετε στον χώρο σας χωρίς το αποτέλεσμα να είναι αντιαισθητικό.Επίσης σε αντίθεση με τη συμβατική λύση της κουρτίνας έχει τη δυνατότητα να είναι ακριβώς στα μέτρα του παραθύρου χωρίς να φαίνεται άσχημα στο μάτι ,όπως μια κοντή κουρτίνα.

Οποιοδήποτε ύφασμα μπορεί να ραφτεί ως ρόμαν ,ακόμα και τα πιο λεπτά με τη χρήση φόδρας. Επίσης σε περίπτωση που η σκίαση είναι το πρώτο μας μέλημα μπορούμε να ράψουμε ένα ρόμαν με ύφασμα black out ως φόδρα , λύνοντας όλα μας τα προβλήματα. Μπορούν να συνδυαστούν και με κουρτίνα σε περίπτωση που δεν θέλετε να αποχωριστείτε το συγκεκριμένο στοιχείο.

 

Το κοστολόγιο ποικίλει και εξαρτάται κυρίως από το ύφασμα που θα επιλέξουμε . Αλλά  αδιαμφισβήτητα αποτελεί την πιο στυλάτη επιλογή για όλους τους χώρους του σπιτιού ακόμα και του γραφείου.

 

Στα καταστήματα μας θα βρείτε τεράστια ποικιλία σε υφάσματα σε προσιτές τιμές έτσι ώστε να δημιουργήσετε το χώρο των ονείρων σας.