Εάν σας περίσσεψε ταπετσαρία από την τελευταία τοποθέτηση ή θέλετε να ανανεώσετε να έπιπλα σας γρήγορα και οικονομικά σας έχουμε τη λύση! Παρακάτω θα βρείτε εναλλακτικές ιδέες για να διακοσμήσετε ντουλάπες, κομοδίνα ακόμη και παραβάν..και το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!

Διακοσμήστε τα εξωτερικά φύλλα της ντουλάπας σας!

Επιλέξτε ένα διπλό ή τριπλό συνδυασμό σχεδίων όπως φλοράλ, πουά και μονόχρωμο...αλλά διατηρήστε ίδιες τις αποχρώσεις για ένα διακριτικό αποτέλεσμα!

Κρυφή διακόσμηση συρταριών:

Για όσους αγαπούν τη "διακριτική" διακόσμηση προτείνουμε την εσωτερική επένδυση των συρταριών! Μπορείτε να διακοσμήσετε τα συρτάρια της κουζίνας σας εσωτερικά με ταπετσαρίες που θα τους δώσουν άλλη πνοή! Tip: Για μια ανάλαφρη πινελιά διακόσμησης μπορείτε να επενδύστε με ταπετσαρία και τα πλαινά του επίπλου των συρταριών!

Κάντε το παραβάν σας μοναδικό!

Μπορείτε να τοποθετήσετε ταπετσαρία ακόμη και στο παλιό σας παραβάν! Tip: Πέρα από το υπνοδωμάτιο χρησιμοποιήσετε το παραβάν και σαν διαχωριστικό στο σαλόνι ή την τραπεζαρία σας, ανάλογα με το που ταιριάζει καλύτερα!

Διακοσμήστε το εσωτερικό της ντουλάπας σας!

Μεταμορφώστε το εσωτερικό της ντουλάπας σας προσθέτοντας το προσωπικό σας στυλ! Τοποθετήστε από φλοράλ ρομαντική ταπετσαρία μέχρι δυναμική animal print...στα εσωτερικά φύλλα, τη βάση ακόμη και στον τοίχο της ντουλάπας σας και μεταμορφώστε την εύκολα και γρήγορα!

Στο Dorkofikis.gr θα βρείτε ποικιλία σχεδιών σε ταπετσαρίες & φωτοταπετσαρίες!