Έχουμε φτάσει στην εποχή που η ανανέωση του χώρου μας είναι επιτακτική ανάγκη έτσι ώστε να νιώσουμε το καλοκαίρι και στο σπίτι μας. Και τι καταλληλότερο για να αλλάξουμε διάθεση από το να ανανεώσουμε τους τοίχους με εντυπωσιακές ταπετσαρίες .Ένα από τα μεγαλύτερα trends στην διακόσμηση αποτελεί το τροπικό στυλ . Μία τάση με έντονα εξωτικό , χαλαρωτικό αλλά και πολύπλευρο χαρακτήρα.Το στυλ αυτό έχει ως σημείο αναφοράς τα πλατιά φύλλα από φοίνικα, ζηλευτά φλαμίνγκο, εξωτικά πουλιά και λουλούδια. Όλα αυτά τα μοτίβα αποτυπώνονται σε εντυπωσιακές ταπετσαρίες τοίχου που αλλάζουν τελείως το χώρο σας.

https://www.dorkofikis.gr/el/catalogsearch/result/?q=dream+again

 

 

Κυρίαρχο χρώμα είναι το πράσινο ,.Το πράσινο σε όλες τις αποχρώσεις του έχει σαφώς πρωταγωνιστικό ρόλο στη tropical διακόσμηση , αλλά δεν είναι το μοναδικό χρώμα που ταιριάζει με τον πράσινο τρόπο ζωής. Μοναδικές ιδέες και θέματα μπορούν επίσης να υλοποιηθούν χρησιμοποιώντας γήινες αποχρώσεις του καφέ ή του ξύλου, λεμονιού και χρυσοκίτρινου, γκρι, του φρουτώδες κόκκινου, του τυρκουάζ ή του πορτοκαλί.

 Ένα είναι το σίγουρο, το τροπικό στυλ διακόσμησης ζει από τα χρώματα, τα υλικά, τα σχέδια , τα διακοσμητικά που είναι λες και ξεπήδησαν από την καρδιά της ζούγκλας και σίγουρα είναι ανανεωτικό και διασκεδαστικό!

https://www.dorkofikis.gr/el/shutterstock/index/list/terms/Nature/page/1/

Στο www.dorkofikis.gr θα βρείτε μεγάλη ποικιλία ταπετσαριών και ψηφιακών εκτυπώσεων σε tropical ύφος για να ανανεώσετε τον χώρο σας.