9 Είδος(η)

ανα σελίδα

Αναρωτιέστε πως θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τα υφάσματα επίπλωσης στο σπίτι σας, στον χώρο εργασίας; Πολύ εύκολα μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε Καναπέδες, καρέκλες και σε άλλα έπιπλα του χώρου σας που έχουν υποστεί μέτριες φθορές και να τα κάνετε αγνώριστα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα υφάσματα επίπλωσης όχι μόνο για να επιδιορθώσετε ζημίες αλλά και για να βελτιώσετε την αισθητική του χώρου σας.

Κατά την αγορά υφασμάτων επίπλωσης, πρέπει να γνωρίζετε πως όσο μεγαλύτερο είναι το πλήθος των νημάτων που έχει το ύφασμα επίπλωσης τόσο πιο ανθεκτικό θα είναι και τόσο πιο σωστά θα εφαρμόσει στο έπιπλο που θα το χρησιμοποιήσετε. Το πλήθος των νημάτων αναφέρεται στα προϊόντα σαν αριθμός από ίνες ανά τετραγωνική ίντσα του υφάσματος. Και αυτό θα είναι το σημείο αναφοράς για την σωστή επιλογή υφάσματος επίπλωσης.

Read More

3 σημεία που πρέπει να προσέξετε πριν αγοράσετε τη μοκέτα που σας ενδιαφέρει.

Πριν πραγματοποιήσετε την αγορά μιας μοκέτας καλό θα ήταν να θέσετε κάποια ερωτήματα ώστε να εξασφαλίσετε τόσο τη μακρά διάρκεια ζωής της όσο και την ευχάριστη αίσθηση της χρήσης της.

Read More
Posted in Μοκέτες By Studio 360 Team

Πώς να διακοσμήσετε το σπίτι σας με 3D Panel!


Τα 3D Panel είναι ότι πιο μοντέρνο κυκλοφορεί στην επένδυση τοίχου- εντυπωσιακά σχέδια αλλά και εύκολη τοποθέτηση!

Read More
Posted in 3D Panel By Studio 360 Team


Πώς να καθαρίσετε σωστά τη μοκέτα σας!

Για να διατηρήσετε τη μοκέτα σας σε καλή κατάσταση καλό είναι να ακολουθήσετε αυτούς τους 4 βασικούς κανόνες:

Read More
Posted in Μοκέτες By Studio 360 Team

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις μοκέτες!

Αγαπάμε τις μοκέτες και όχι άδικα...Ντύνουν κομψά το σπίτι μας κρύβοντας τυχόν ατέλειες του δαπέδου, ενώ  ταυτόχρονα δημιουργούν ένα ζεστό περιβάλλον χάρη στις θερμομονωτικές τους ιδιότητες!

Μπορείτε να επιλέξετε μοκέτα από τοίχο σε τοίχο ή μοκέτα σαν χαλί!

Ποια όμως είναι η κατάλληλη για εσάς;

Read More
Posted in Μοκέτες By Studio 360 Team

Τι είναι τα 3D Panel;

15/11/2016 4:51 μ.μ.

 

Τι είναι τα 3D Panel;

Tο 3D  είναι ένα υλικό διακόσμησης τοίχου τριών διαστάσεων φτιαγμένο από φυσικές φυτικές ίνες (ζαχαροκάλαμο)- γεγονός που το καθιστά απόλυτα φιλικό προς το περιβάλλον.

Πρόκειται για ένα ξεχωριστό, κομψό με ηχομονωτικές και θερμομονωτικές ιδιότητες και το σχήμα του διαμορφώνεται μέσω καθαρά φυσικών τεχνικών.

Read More
Posted in 3D Panel By Studio 360 Team

Πώς να αξιοποιήσετε την ταπετσαρία που σας περίσσεψε;

Εάν σας περίσσεψε ταπετσαρία από την τελευταία τοποθέτηση ή θέλετε να ανανεώσετε να έπιπλα σας γρήγορα και οικονομικά, σας έχουμε την ιδανική λύση!

Παρακάτω θα βρείτε εναλλακτικές ιδέες για να διακοσμήσετε ντουλάπες, κομοδίνα ακόμη και παραβάν..και το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!

Read More
Posted in Iδέες Διακόσμησης By Studio 360 Team
Πώς να επιλέξω την κατάλληλη ταπετσαρία

Η εταιρεία μας διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από ταπετσαρίες τοίχου ώστε να επιλέξετε το σχέδιο και την απόχρωση που ταιριάζει καλύτερα στο χώρο σας, ενώ οι εξειδεικευμένοι συνεργάτες μας θα σας συμβουλέψουν καταλλήλως για να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα!

Read More
Posted in Προτάσεις Αγοράς By Studio 360 Dorkofikis
Γιατί ταπετσαρία και όχι βάψιμο;

Η τάση στη διακόσμηση τα τελευταία χρόνια προστάζει ταπετσαρία! Η ανοδική πορεία της ταπετσαρίας οφείλεται στην δυναμική επιστροφή της με υλικά κατασκευής νέας τεχνολογίας, μοντέρνες υφές και εύκολες μεθόδους τοποθέτησης.

Read More
Posted in Προτάσεις Αγοράς By Studio 360 by Dorkofikis

9 Είδος(η)

ανα σελίδα