Πατώματα Laminate - Δάπεδα

Laminate Δάπεδα:

Διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων απομίμησης ξύλου σε δάπεδα laminate. Είναι ιδιαίτερα εύκολα στη τοποθέτηση τους ενώ έχουν ηχομονωτικές ιδιότητες με δυνατότητα τοποθέτησης υποδαπέδιας θέρμανσης σε κάποια από αυτά.

Προγυαλισμένα Δάπεδα:

Το προγυαλισμένο δάπεδο είναι ένα ξύλινο δάπεδο τριών στρώσεων. Η πρώτη στρώση αποτελείται από φυσικό ξύλο μασίφ, το εσωτερικό από λευκή ξυλεία (έλατο ή πεύκο) και η βάση από κόντρα πλακέ.Το προγυαλισμένο δάπεδο είναι προβερνικωμένο, γεγονός που το καθιστά ιδαίτερα ανθεκτικό στην κρούση σε σχέση μετά την τοποθέτηση του.

PVC Δάπεδα:

Η κατηγορία αυτή περιλαμβάνει υψηλής ποιότητας  ετερογενή πλαστικά δάπεδα. Είναι ιδιαίτεραανθεκτικά δάπεδα σε σχέδια όπως απομίμηση ξύλου και πέτρας. Η τοποθέτηση τους γίνεται εύκολα με το σύστημα κουμπώματος ή ειδικές κόλλες.

Οργανικά Δάπεδα:

Η κατηγορία αυτή περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία οικολογικών, ανθεκτικών πατωμάτων με σχεδόν μηδενικές εκπομπές ρύπων κατάλληλα για μεγάλες επιφάνειες. Στη κατηγορία αυτή θα βρείτε σχέδια και χρώματα που θυμίζουν ξύλο μέχρι μοντέρνα σχέδια σε έντονα χρώματα.