Προσωπικά Δεδομένα

Πολιτική Απορρήτου


Εισαγωγή


Η ιστοσελίδα www.dorkofikis.gr (στο εξής "Εταιρεία") δεσμεύεται να προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών της σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων - GDPR).


Προσωπικά Δεδομένα


Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του www.dorkofikis.gr και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα ή για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης κ.λπ.). Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του www.dorkofikis.gr προορίζονται αποκλειστικά για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από τρίτους χωρίς τη δική σας ρητή συγκατάθεση, εκτός εάν απαιτείται από τη νομοθεσία.


Εξασφάλιση του Απορρήτου της Μεταφοράς των Δεδομένων σας που αφορούν συναλλαγές.


Το E-shop www.dorkofikis.gr, σε συνεργασία με την Eurobank, χρησιμοποιεί δικλείδα ασφαλείας για την εξασφάλιση του απορρήτου κατά τη μεταφορά των δεδομένων μέσω κρυπτογράφησης. Η Eurobank χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) με κρυπτογράφηση 128bit, το οποίο εξασφαλίζει την ασφάλεια των συναλλαγών μέσω διαδικτύου.


Απόρρητο Συναλλαγών


Η τήρηση του απορρήτου είναι αυτονόητη. Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρήστη/μέλος στη «Γ. Δορκοφίκης & ΣΙΑ Ο.Ε.» είναι εμπιστευτικές και η εταιρεία έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη χρήση τους μόνο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας.


Η «Γ. Δορκοφίκης & ΣΙΑ Ο.Ε.» δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αν αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της «Γ. Δορκοφίκης & ΣΙΑ Ο.Ε.» δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Όλες οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται και φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια.


Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


Η Εταιρεία λαμβάνει τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για να διασφαλίσει την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, αλλοίωση, αποκάλυψη ή καταστροφή. Τα προσωπικά δεδομένα που θέτετε στη διάθεσή μας χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών σας.


Δικαιώματα Χρηστών


Σύμφωνα με τον GDPR, έχετε τα εξής δικαιώματα:

  • Πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα
  • Διόρθωση ή διαγραφή των δεδομένων σας
  • Περιορισμός της επεξεργασίας των δεδομένων σας
  • Φορητότητα των δεδομένων σας σε άλλο πάροχο


Επικοινωνία


Για οποιαδήποτε απορία ή αίτημα σχετικά με την πολιτική απορρήτου, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας:


Κατάστημα Γλυφάδας

Μεσσήνης 8, Γλυφάδα, Αθήνα, 16561

Τηλ: 210 9600369, 210 9600370

Email: glyfada@dorkofikis.gr


Κατάστημα Πατησίων

Πατησίων 210, Αθήνα

Τηλ: 210 8325522

Email: patisia@dorkofikis.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε πρώτοι μοναδικές προσφορές για τα προϊόντα μας!