Επαγγελματικές Ταπετσαρίες

H εταιρεία μας, Γ.Δορκοφίκης & ΣΙΑ Ο.Ε., δραστηριοποιείται δυναμικά από το 1972 στο χώρο της διακόσμησης ξενοδοχειακών μονάδων, με μοναδική εμπειρία και εξειδίκευση στην τοποθέτηση ταπετσαρίας σε επαγγελματικούς χώρους με ιδιαίτερες ανάγκες και υψηλές απαιτήσεις.

Η συνεργασία μας με τους περισσότερους και πιο γνωστούς οίκους της Ευρώπης και της Αμερικής, κατατάσσουν την εταιρεία μας στην κατηγορία των πιο σύγχρονων και συνεχώς αναπτυσσόμενων, στο χώρο της επαγγελματικής διακόσμησης.

Είμαστε περήφανοι που ξεκινήσαμε ως οι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι στη χώρα μας των εταιριών Sellers & Josephson, US Vinyl και  Resinflex, που πρωτοστατούν στο wallcovering παγκοσμίως, εδώ και πολλές δεκαετίες. Brands με ξεχωριστό πελατολόγιο, ξενοδοχεία, πλοία, καζίνο, νοσοκομεία και γραφεία, να χαρακτηρίζουν τη συνεργασία τους, ως ένα από τα πιο δυνατά σημεία της υπεροχής τους και της κορυφαίας ποιότητάς τους. 

Η πολυετής εμπειρία και αδιάκοπη μελέτη των καινοτομιών από τα οργανωμένα συνεργεία μας, σας εγγυάται, υπεύθυνα και με συνέπεια, άριστη τοποθέτηση της επαγγελματικής ταπετσαρίας στο χώρο σας, με την πιο προηγμένη τεχνογνωσία, ακρίβεια και αφοσίωση για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα.