ΤΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Η στιγμή της ανανέωσης έχει φτάσει ! Το καλοκαίρι είναι εδώ και το αγαπημένο σας μέρος αξίζει μια αλλαγή  γεμάτη χρώματα και σχέδια .Τα υφάσματα επίπλωσης  είναι εδώ για να σας δώσουν τις πιο μοντέρνες λύσεις για τη  διακόσμηση του χώρου σας εν όψει καλοκαιριού.Τις περισσότερες φορές, less is more και όταν πρόκειται για εσωτερική διακόσμηση το μυστικό είναι η επιλογή σωστών προϊόντων και η στρατηγική τοποθέτησή τους, που μπορεί να δώσει ύφος και στυλ σε οποιοδήποτε χώρο.

 

ΒΕΛΟΥΔΟ

 

Δεν έχει σημασία η εποχή,  το βελούδο αποτελεί μια αυξανόμενη τάση στη διακόσμηση. Είτε πρόκειται για ταπετσαρία, επίπλωση, μαξιλάρια ή κουρτίνες, αυτό το είδος υφάσματος παρουσιάζει τεράστια ποικιλία και προσαρμόζεται τέλεια σε οποιαδήποτε στυλ κυριαρχεί στον χώρο σας.

  

ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ

https://www.dorkofikis.gr/el/upholstery-fabric-kravet-museum-of-new-mexico-kr537 

Το 2019 θα αποτελέσει το έτος των μοτίβων σε έντονα χρώματα  καθώς και παραδοσιακά patterns από διάφορους πολιτισμούς ανά τον κόσμο. Έντονα έθνικ σχέδια και tropical υφάσματα θα δώσουν μια άλλη αίσθηση στο χώρο. Αυτός είναι ένας από τους πιο ιδανικούς τρόπους  να καλωσορίσετε το καλοκαίρι στο σπίτι σας.

 

ΠΟΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ

https://www.dorkofikis.gr/el/fabrics/upholstery/geometric-shapes/curtain-furnishing-fabric-osborne-little-sea-breeze-f6883-05

 

 

Μερικές φορές, αυτό που χρειάζεται ένα δωμάτιο είναι η αντίθεση ανάμεσα στα διακοσμητικά στοιχεία. Μην φοβηθείτε του συνδυασμούς ανάμεσα σε ρίγα και καρό  ή γεωμετρικά σχέδια και ρομαντικό φλοράλ πάντα σε συνδυασμό με έντονα και καλοκαιρινά χρώματα !